Workshop E-mailmarketing:
Haal meer omzet uit je klanten!

Wil je als ondernemer starten met het versturen vandigitale nieuwsbrieven en zou je er meer van willen weten zodat je direct goed van start gaat? Of verstuur je al digitale nieuwsbrieven en wil je die verbeteren en kennis en inspiratie op doen zodat je er meer resultaat uit haalt?

Kom naar de workshop e-mailmarketing georganiseerd door Wendy Kerssens Marketing & Communicatie en Wokke Vormgeving & Communicatie.

Programma

  • Waarvoor kun je e-mailmarketing inzetten?
  • Waaraan dient een nieuwsbrief te voldoen?
  • Wanneer kun je de nieuwsbrief het beste verzenden?
  • Wat zet je in je nieuwsbrief. Wat werkt wel en wat niet?
  • Hoe ga je je nieuwsbrief versturen, welke tools zijn er beschikbaar?
  • Hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw e-mailnieuwsbrief lezen?

Je krijgt heel veel inspiratie en leert de do’s and dont’s. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met alle deelnemers te netwerken.

Datum:                   Donderdag 4 september 2014
Tijdstip:                  van 14.30-17.00 uur
Locatie:                  De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350
Kosten:                   89 euro per persoon excl. BTW

Voor wie:
– Ondernemers/marketeers die willen starten met het versturen digitale nieuwsbrieven
– Ondernemers/marketeers die hun huidige e-mailmarketing willen verbeteren en hun basiskennis willen bijspijkeren en/of inspiratie willen opdoen voor de inhoud van hun nieuwsbrieven.

Ervaringen van eerdere deelnemers:
” De workshop heeft mij gesterkt in de inzet van nieuwsbrieven! ”
Jochem Oor, Impulsar

“Zeer goede workshop. Dank voor de informatie en waardevolle tips! Aanrader!”
Gerda Venema – Trans4Mate

Martijn_WokkeWie is Martijn Wokke?
Eigenaar van Wokke Vormgeving & Communicatie. Vormgever van huis uit, pakt liefst totaal trajecten aan en visualiseert graag voor je hoe je jouw conversie te verhogen. Heeft zorg gedragen voor het inrichten van vele nieuwsbrieven (design, templates & technische inhoud).

WendyKerssensWie is Wendy Kerssens?
Eigenaresse van Wendy Kerssens Marketing & Communicatie. Marketingcommunicatie zit in haar bloed. Vele jaren werkervaring bij grote mediabedrijven en in die hoedanigheid verantwoordelijk geweest voor de juiste strategie, inhoud en boodschap van vele e-mailmarketingcampagnes en nieuwsbrieven.

Betaling en annuleren
Je ontvangt een factuur voorafgaand aan het evenement. Mocht je willen annuleren dan kan dit tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de workshop. Je ontvangt dan het volledige inschrijfgeld retour. Bij annulering binnen 24 uur is restitutie van het deelnamegeld helaas niet meer mogelijk. Je betaling dient uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan het evenement bij ons binnen te zijn om toegang te krijgen tot de workshop.

AANMELDEN

Ja, ik schrijf mij in voor de workshop “Haal meer uit je klanten met e-mailmarketing” georganiseerd door Wendy Kerssens Marketing & Communicatie en Wokke Vormgeving & Communicatie op 4 september 2014.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Beantwoord onderstaande vraag om spam te voorkomen: