Accuraat, tikkeltje eigenwijs, snel en ondernemer pur sang
Martijn is altijd helder, open en to the point. Werkt snel maar accuraat. Denkt out of the box. Tikkeltje eigenwijs Je geeft hem een vraagstuk en hij komt met lumineuze ideeën. Ondernemer pur sang! Fijn om mee samen te werken.
Angela Tropper – TMG Media Groep
 
JPC Optiek
Martijn is flexibel en ontzorgt. Hij komt met verrassende ideeën. Keer op keer overtreft hij mijn verwachting.
J.P. Carrière – JPC Optiek
 
Martijn zijn ideeën staan nooit stil
Martijn bezit de ideale mix van een creatief brein en commerciële mindset. Hij bruist van de ideeën en weet ze om te zetten tot concrete plannen en verrassende creaties. Werken met Martijn is vertrouwd, nooit saai en hij staat altijd voor je klaar!
Klant/Afnemer
 
Gemotiveerd, creatief, sparringspartner, ondernemend

Martijn levert altijd frisse, creatieve, ideeen/producten op. Inspirerende ondernemer, werkt precies en naar wens van de klant met voldoende eigen inbreng.
Echt waar voor je geld!
ZZP’er/Freelancer – Ingehuurd door Wokke in Vorm

“Onwijs bedankt voor je werk van afgelopen jaar, heeft mij echt ontlast zodat ik me meer met andere zaken bezig kon houden.”
Fabian Klinkenberg – The Oriental Shop
 
Martijn heeft aan een paar woorden genoeg om onze wensen juist te vertalen. Dit betekent een goed product volgens onze huisstijl zeer snel met grote service geleverd.
Esther Oudes – AlcmAir Partners

Martijn Wokke is ALTIJD in vorm! De flexibele instelling in combinatie met zijn grote dosis creativiteit geeft ons altijd een zichtbare voorsprong ten opzichte van onze concurrenten. Altijd verwachtingen overtreffen en veel eigen initiatief kenmerken zijn werkwijze.
Sander de Vries – Event Republic 
 
Een snel schakelende ondernemer 
Hij kan meedenken, vlot schakelen in oplossingen en mogelijkheden en sympathiek. Respecteert de klant en kan goed communiceren.
Bodille Branderhorst – Bodille Branderhorst