Een belangrijk onderdeel van het bouwen van uw merk is het registreren ervan in het merkenregister kort gezegd: merkregistratie. Het merkenrecht beschermt uw merk en biedt een keur aan mogelijkheden om op te treden tegen inbreukmakers en meelifters.

Voordelen van merkregistratie

  • Bescherming tegen misbruik van uw naam/logo/imago
  • Als merkhouder bent u exclusief bevoegd om uw merk in een bepaald gebied (Benelux, Europa of internationaal) te gebruiken.
  • ® toegevoegd aan uw merk wekt vertrouwen op bij stakeholders
  • Door het registreren is uw merk waardevol geworden, het kan worden verkocht of in (sub)licentie kan worden gegeven.
    Wilt u ook uw unieke naam, logo en/of huisstijl als merk registreren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk nauw samen met het gerenommeerde merkenbureau Registreermijnmerk.nl. Een merkenbureau dat internationaal opereert met altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Registreermijnmerk.nl deponeert en registreert voor u snel, adequaat en deskundig uw merk. Afhankelijk van uw wensen wordt uw merk in de Benelux, Europa of internationaal vastgelegd.

Voordelig een merk registreren

Al vanaf een eenmalig bedrag van € 495,- exclusief BTW verkrijgt u 10 jaar een exclusief merkrecht in de Benelux. Door onze unieke samenwerking krijgt u standaard 10% korting op een merkregistratie! U betaalt dan dus niet € 495,- voor een Benelux merkregistratie, maar slechts € 445,50! Het enige wat u moet doen is aangeven dat u via Wokke Vormgeving & Communicatie komt.

Registeermijnmerk.nl is onderdeel van het advocatenkantoor Castelijns Kaandorp Hoekstra. Een kantoor dat beschikt over aantoonbare expertise op het gebied van het intellectuele eigendom, en in het bijzonder het merkrecht.
Voor meer informatie kijk op Registreermijnmerk.nl of neem contact op met Kees Meijer van Registreermijnmerk.nl

Merkregistratie RegistreerMijnMerk

Toermalijnstraat 9
1812 RL Alkmaar
072 511 40 32
info@registreermijnmerk.nl
www.registreermijnmerk.nl

Uiteraard kunt u ook eerst met ons contact opnemen.