Advies

Je hebt al wel een duidelijk marketingplan, maar zoekt nog een uitvoerende partij. Of je hebt wel ideeën, maar weet niet precies welke middelen nu handig zijn om in te zetten of hoe je die ideeën kunt uitvoeren. Je wilt je merk tijdig registreren inclusief het juiste beeldmerk.

In deze gevallen helpen we jou graag. Jouw doelstellingen realiseren we met creatieve concepten of met de technische uitwerking van jouw plan en goed advies. Uiteraard geven we je graag nog extra tips om jouw plan te laten slagen. Is het nuttig om digitale nieuwsbrieven te versturen? Moet je een bedrijfsfilm online zetten? Op welke sociale media kun jij je richten? We helpen je graag op weg! Eventueel doen we dat in de vorm van een brainstorm of workshop of verwijzen je naar een van onze partners.

Persoonlijk advies, daar gaat het bij ons om. Je wilt waarschijnlijk (voldoende) website bezoekers of meer klanten werven. Wij kunnen dat voor jou realiseren.

Iedere branche is weer anders, elke doelgroep reageert weer anders op communicatieuitingen. Vandaar dat we in een kennismakingsgesprek altijd inventariseren waar je staat en waar je heen wilt en waar jouw eigen passie en kracht liggen. We adviseren op diverse gebieden en volgen de marketing en media ontwikkelingen op de voet. Hiermee maken we een actieplan, gebaseerd op wensen, budgetten en vooral kansen.